MeistÄ sanottua...

Mainostoimisto Into on toteuttanut nopeasti ja joustavasti kaikki yrityksemme markkinointi-, mainos- ja pakkausmateriaaleihimme liittyneet toiveet. Asiakkaan toiveita on kuunneltu hyvin ja visuaalinen ilme on ollut luova ja raikas. Yhteistyö ja vuoropuhelu on sujuvaa. Asiakkaan tarpeet ymmärretään ja sovituista ajoittain tiukoistakin aikatauluista pidetään kiinni.
Ville Kitola Toimitusjohtaja, Veljekset Kitola Oy

Yhteistyö Inton kanssa oli asiantuntevaa. Palvelu miellyttävää ja nopeaa. Suosittelemme.
Marjo Halonen, Markkinointipäällikkö, Oksasen Puutarha Oy

Sari osasi pukea loistavasti sanalliset ja sanattomatkin ajatukseni ja toiveeni Brallon visuaaliseen ilmeeseen. Suunnittelussa näkyy luovuus ja ymmärrys Brallon brändistä. Lopputulos oli enemmän kuin osasin odottaa; raikas ja persoonallinen. Yritysilme ja www-sivut ovat saaneetkin paljon positiivista palautetta. Lisäksi Sarin kanssa on erittäin mukava tehdä yhteistyötä!
Kirsi Orava, Brallo

Mainostoimisto Into teki Pajavirta Oy:lle uuden yritysilmeen. Toimeksiantoon kuului myös graafisen ohjeistuksen laatiminen. Yhteistyö Inton kanssa on sujunut erinomaisesti ja saavutettu lopputulos ylitti odotuksemme.
Jukka Virtanen Pajavirta Oy

Avoltus on tehnyt Inton kanssa yhteistyötä www-sivustojen ja tarjousmateriaalin graafisen ilmeen kanssa. Erityisen hauskana yhteistyön tuloksena voin mainita Avoltuksen "pienet vihreät miehet", joita käytämme tarjousmateriaalimme lisämausteena. Tämä omakuvani löytyy täälläkin hetkellä käyntikortistani.
Erkki Innola, Asiakkuusjohtaja, Avoltus Oy

 

 

Ota yhteyttä