Skip to content

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä ja visuaalinen ilme herättää mielikuvia yrityksestä. Ulkoasun suunnittelua tarvitaan kaikessa kuvallisessa viestinnässä esimerkiksi esitteet, pakkaukset, yritystunnukset, kotisivustot, mainokset ja opasteet.

Markkinoinnissa ulkoasulla on suuri merkitys, koska ulkoasun avulla asiakkaaseen tehdään tavoitteiden mukainen ensivaikutus. Lähtökohtana graafiselle suunnittelulle on tuotteen tavoitemielikuva, jonka mukaisesti lähdetään luomaan tuotteelle tai palvelulle visuaalista ilmettä. Intossa luodaan visuaalisia ilmeitä, herätellään mielikuvia yritysilmeistä pakkaussuunnitteluun.

Kaipaako Sinun yrityksesi tai tuotteesi ilme uudistusta? Voit lähettää meille myös heti tarjouspyynnön ja tiedustelun palvelusi toimitusajasta.

Ota yhteyttä

Työnäytteitämme

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia verkkosivustoja, logoja,
yritysilmeitä, graafisia ohjeistuksia, esitteitä ja paljon muuta.

Asiakkaamme kertovat

Into on toteuttanut nopeasti ja joustavasti kaikki yrityksemme markkinointi-, mainos- ja pakkausmateriaaleihimme liittyneet toiveet. Yhteistyö ja vuoropuhelu on sujuvaa. Asiakkaan tarpeet ymmärretään ja sovituista ajoittain tiukoistakin aikatauluista pidetään kiinni.

Ville Kitola Toimitusjohtaja
Veljekset Kitola Oy

Yhteistyö Inton kanssa oli asiantuntevaa. Palvelu miellyttävää ja nopeaa. Suosittelemme.

Marjo Halonen
Oksasen Puutarha Oy

Mainostoimisto Into teki Pajavirta Oy:lle uuden yritysilmeen. Toimeksiantoon kuului myös graafisen ohjeistuksen laatiminen. Yhteistyö Inton kanssa on sujunut erinomaisesti ja saavutettu lopputulos ylitti odotuksemme.

Jukka Virtanen, Toimitusjohtaja
Pajavirta Oy