Skip to content

Hinnasto

Haluamme palvella asiakkaitamme nopeasti ja olemme koostaneet hintaesimerkkejä suunnittelupalveluistamme. Graafisen suunnittelun tuntihinta 65 € /h. Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Puh. 050 4077527

Logon suunnittelu

Hyvin suunniteltu logo toimii pienessä ja suuressa koossa, ja on skaalattavissa tarvittaessa messuseinällä sekä luo yritykselle tunnistettavan brändin.
100 % tyytyväisyystakuu!

Alk. 300 € + alv. 24 %

Käyntikortit

Palvelu sisältää 2-puoleisen käyntikorttien suunnittelun ja painoaineiston valmistamisen 1 henkilölle. Voit hyödyntää lisäksi myös painotarjoustamme.

65 eur + alv. 24 %.

Esitteet

Esitteen suunnittelu tehdään aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Hintaesimerkki sisältäen: valmiit tekstit ja kuvat (voimme käyttää myös kuvapankkeja). Koko: A4, 2-puoleinen. Esitteen malli voi olla arkki, haitari tai kahtiataitettu.

300 € + alv. 24 %

Yritysilmeen suunnittelu

Hintaesimerkki sisältää logon, graafisen ilmeen suunnittelun (värit, elementit), sekä graafisen ohjeistuksen, joka pitää yrityksesi brändin graafisen ilmeen johdonmukaisena printti- ja digitaalisessa mediassa.

850 € + alv. 24 %

Roll-up

Roll up on hyvin suunnitteltuna näyttävä mainosteline esimerkiksi odotustiloissa tai messuilla. Roll up -kokonaishinta määräytyy suunnittelun sekä valitun roll up -koon mukaan.

200 € + alv. 24 %

Verkkosivut

Verkkosivut sisältää 1-5 sivua. Yrityksen graafiselle ilmeelle sopivan ulkoasun. Sisällönhallintajärjestelmän. Responsiivisen sivuston, joka skaalautuu näyttölaitteen mukaan.

Valokuvaus kaupan päälle! (max. 50 km).

1200 € + alv. 24 %