Skip to content

Aivan Intona printin ja digimedian parissa jo vuodesta 2008

Intosta saat ammattitaitoisen, rohkean ja luovan yhteistyökumppanin, kun tarvitset erottuvia ratkaisuja markkinoinnin haasteisiin. Palvelemme pitkäaikaisten strategisten kumppanuuksien ja yksittäisten toimeksiantojen parissa. Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret yritykset eri toimialoilta, jotka haluavat lisäpotkua liiketoimintaansa. Lisäksi meidän kanssa yhteistyö on mukavaa ja mutkatonta.

Tutustu ja ihastu työnäytteisiimme!

Ota yhteyttä
Graafinen_suunnittlelu_Turku_Helsinki-copy
ota_yhteytta_

Into kumppanina

Parhaimmillaan olemme yritys- ja tuoteilmeiden suunnittelussa sekä digitaalisen viestinnän ratkaisuissa. Hallitsemme myös olemassa olevan yritysilmeen johdonmukaisen toteutuksen eri medioita varten.

Monipuolisten suunnittelupalvelujen tukena ovat ammattitaitoiset yhteistyökumppanit ja näin voimme tarjota asiakkaillemme laajempaa osaamista. Käytösssäsi ovat graafisen suunnittelun, ohjelmoinnin, kuvittamisen, tekstintuotannon, valokuvaamisen ja painotuotannon ammattilaiset.

Kiinnostuitko? Tuliko mieleesi kysymyksiä? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Voit lähettää meille myös tarjouspyynnön Yhteystiedot -sivultamme.

Työnäytteitä

Kotihoito Lähellä Oy

Suunnittelimme ja toteutimme Kotihoito Lähellä Oy:lle responsiivisen verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmällä, joka takaa helpon ylläpidon kotisivuille. Kotihoito Lähellä tarjoaa kotisairaanhoidon, kotihoidon ja kotisiivouspalveluja Varsinais-Suomen alueella.

Varsinais-Suomen Center-kiinteistöt

Valokuvasimme kiinteistöt ja toteutimme myyntiesitteet asiakkaan toiveiden mukaan.

Oksasen puutarha Oy

Kuvitimme asiakkaalle erilaisia Kaarlo Kani kuvituksia, kuten tämän super iloisen hyppäävän Kaarlo Kanin!  

Kukkakauppa Martin Tarha Oy

Into suunnitteli  ja toteutti asiakkaan toiveiden mukaisen pakkausilmeen. Tuotepakkauksien värimaailman tuli korostaa vaihtelevan värisen tuotevalikoiman kanssa.  

Oksasen puutarha Oy

Suunnittelimme ja toteutimme Oksasen puutarhalle olemmassa olevan ilmeen mukaisen messuosaston.

Kauno – käsintehtyjä kutsuja elämäsi tärkeimpiin hetkiin

Kauno tarjoaa tilaustyönä käsintehtyjä kutsuja elämäsi tärkeimpiin hetkiin. Kaunon verkkokaupasta löydät aidot uniikit kutsut ja kiitoskortit juhliin ja tapahtumiin kalligrafia kirjoituksin ja akvarellimaalauksin. Voit tilata tuoteet painovalmiina tai valmiiksi painettuina. Suunnittelimme ja toteutimme Kaunolle logon ja visuaalisen ilmeen sekä CMS sisällönhallintajärjestelmällä toimivan verkkosivuston,…

Kitola Oy

Suunnittelimme ja toteutimme Premium -perheen lehtisalaattipussin raikkaan visuaalisen ilmeen. Uudet pakkaukset ovat käteviä uudelleen suljettavia pussipakkauksia.

Kitola Oy

Suunnittelimme pakkausuudistuksen Kitola Premium-tuoteperheelle. Uusissa pakkauksissa henkii Kitola Oy:n perinteet ja vuosikymmenien osaaminen! Pakkausuudistus on toteutettu ensijaisesti kuluttajaa ajatellen. Kitola Premium -tuotteet tunnistaa nyt helposti Premium-logosta. Uusissa pakkauksissa perinteiset lajikevärit helpottavat ja nopeuttavat tarvittavan perunalajikkeen löytymistä.

Veljekset Kitola Oy

Suunnittelimme ja toteutimme Veljekset Kitola Oy:lle verkkosivut selkeällä käyttöliittymällä.

Bloembollen B.V

Suunnittelimme ja toteutimme Hollantilaiselle Bloembollen B.V. julkaisujärjestelmäpohjaisen CMS helposti päivitettävän verkkosivuston. Vastasimme yritysilmeen ja ulkoasun suunnittelusta sekä sisällönsuunnittelusta. Bloembollen B.V. on Hollantilainen kukkasipulien ja siemenien tuottaja ja toimittaja, joka tarjoaa jäljeenmyyjille kukkasipulit ja siemenet jälleenmyyntipakkauksissa sekä tarvittavat myymälämateriaalit.