Skip to content
ota_yhteytta_

Koulutus- ja konsultointipalvelu

Tarjoamme graafisten ohjelmistojen koulutusta yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Koulutusaiheitamme ovat graafinen suunnittelu, taittaminen, digitaalinen kuvankäsittely, multimedia, markkinointi verkossa, nettisivujen suunnittelu ja ohjelmointi. Koulutuksen teoriaopetuksen tukena on opetusmateriaaleja (opetusmonisteet ja kurssin nettisivusto) sekä käytännön läheisiä harjoituksia. Koulutukset ovat joustavia ja suunnitellaan yritysten tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoa tarjoamistamme kursseista saat puhelimitse numerosta 050 407 77527 tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä Suunnitellaanko yrityksesi tarpeiden mukainen koulutus?

Alkavat kurssit

Wordpress -kurssi / Turku

TURVALLISET VERKKOSIVUT WORDPRESS -JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ
WordPress -kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään nettisivustoja WordPress julkaisujärjestelmällä.

Kesto: 2 pv. Hinta: 1200 € (alv.0)

 

InDesign -perusteet / Turku

INDESING -PERUSKURSSI
InDesignilla suunnittelet ja toteutat julkaisuvalmista markkinointimateriaalia painettavaksi. InDesignilla taitat esim. pakkausaineistot, monisivuiset esitteet, mainokset ja lehti-ilmoitukset.

Kesto: 2 pv. Hinta: 850 € (alv.0)

Koulutus on mahdollista toteuttaa myös yksityisopetuksena ja ajankohdan voimme sopia yrityksen toiveiden mukaan. Kouluttajina toimii alan kokeneet ammattilaiset, jotka ovat säännöllisesti tekemisissä tuotannon toteutusten ja alan kehityksen kanssa.

Vastuukouluttaja toimii Sari Ala-Nissilä  (markkinoinnin, digitaalisen median ja graafisen viestinnän kouluttaja). Sarilla on alalta yli kymmenen vuoden kokemus suunnittelijana ja teknisenä toteuttaja sekä markkinointiviestinnän kouluttajana.

Lisätietoa kursseista saat sähköpostitse sari.ala-nissila (at)mainostoimistointo.fi tai puh. 0504077527

Suunnitellaanko yrityksesi tarpeiden mukainen koulutus?

Varaa kurssipaikkasi tästä / Ilmoittautumislomake

    Wordpress -kurssiInDesign -perusteet